We are a Finnish web-hosting service provider that has been around since 2001. Our core values are reliability and great customer service

Our easy-to-use web user interface gives full control and autonomy over your services. But if you run into any trouble, our active customer service is glad to help you via email or phone! Our customer service is responsive and friendly, and is one of reasons why so many clients decide to stay with us. Our customers vary from big to small, and from private companies to the public sector.

Our modern datacentre is located in Turku, on the coast of southern finland. We buy our bandwidth from two of the largest service providers in Finland, and our UPS diesel generator makes sure that things work as they should when things go south.Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiöt toimivat.

Our customers

SOK keskitti verkkotunnusten rekisteröinnin Domainkeskukselle vuonna 2003 uuden verkkotunnuslain voimaanastumisen myötä. Tällä hetkellä Domainkeskus hallinnoi yli tuhatta kotimaista ja kansainvälistä SOK:n verkkotunnusta ja vastaa verkkotunnusten uusista rekisteröinneistä, uudistuksista sekä nimipalvelinasetusten muutoksista yksilöllisen sopimuksen mukaisesti.

"We are extremely pleased with the Domaincenters service. The service is top notch quality and it really works. By focusing all our domain services at Domaincenter, we have been able to save a lot of time and hassle. Liiketoiminnalle tärkeiden verkkotunnusten keskittämisellä suurien verkkotunnusmäärien hallinnointi on helppoa ja kustannustehokasta, eikä esimerkiksi huolta tärkeän verkkotunnuksen päättymisestä vahingossa ole", kertoo SOK:n vastaava palvelupäällikkö.Onecapital Oy on laskutus- ja perintäpalveluihin erikoistunut yritys, joka tunnetaan mm. Finvoicer-laskutuspalvelusta. Euronic Oy on vastannut Onecapitalin vaativista palvelinratkaisuista yli viiden vuoden ajan. Yhteistyötä on myöhemmin laajennettu myös työasematukeen ja –ylläpitoon.

"Liiketoiminnalle tärkeiden laskutus- ja perintäjärjestelmien jatkuva toimivuus on elinehto yrityksellemme. Euronic on suoriutunut palveluntarjoajana erinomaisesti eikä yllättäviä katkoksia ole ollut kertaakaan", kertoo Onecapitalin toimitusjohtaja Tuomas Koivisto.

      Hällström (Hällström LTD, Partnership) on vuonna 1994 perustettu ICT- ja turva-alan asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkaille videovalvontapalveluita, järjestelmätukiratkaisuja sekä yritysten konsultointi- ja koulutuspalveluja. Ydinosaamisemme on IP-teknologiaan perustuvat valvontakamerajärjestelmät sekä niiden hallinta- ja ylläpitopalvelut.

Miksi käytätte palvelua / palveluitamme?
Verkkopalveluiden korkea saavutettavuustaso sekä ammattitaitoinen asiakastuki.

Onko meistä koitunut hyötyä yrityksellenne? Jos on, niin millaista?
Verkkopalveluiden toimitusnopeus on kilpailuetu yrityksellemme. Se, että palvelut tuotetaan suomessa antaa vakautta ja turvallisuutta yrityksemme asiakkaille

Kenelle voisitte suositella meitä (tai mitä palveluja haluaisitte suositella muille)?
Pk -yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavia konesalipalveluita.

Minkä arvosanan antaisit palvelustamme asteikolla 4-10
Pitkäaikaisen asiakkuutemme perusteella voimme antaa arvosanan 10. Tämä perustuu hyvään ja asiantuntevaan asiakaspalveluun sekä teknisten toimitusten luotettavuuteen.

TJ, FM Jyrki Hällström
Hällström LTD Partnership

"JST realisointi on konkurssipesien, rahoitusyhtiöiden, muiden yritysten ja yhteisöjen sekä yksityishenkilöiden omaisuuserien realisointiin keskittynyt yritys. Uusien kotisivujen tullessa ajankohtaisiksi käännyimme Domainkeskuksen puoleen. Yhteistyö Domainkeskuksen kanssa sujui hyvin. Saimme kotisivut pystyyn nopealla aikataululla ja kohtuullisin kustannuksin. Lisäksi käyttöömme rekisteröitiin uusi .com päätteinen domain. Suosittelemme Domainkeskuksen Avaimet käteen- palvelua kaikille, joilla ei ole aikaa tai osaamista itse kotisivujen tekemiseen. Palvelu oli erinomaista!""Tarjoan erilaisia mainostoimisto- ja tuoteinformaatiopalveluita. Halusin uusille kotisivuilleni tekijän, joka on osaava ja kiinnostunut tämän tyyppisestä ja kokoisesta hankkeesta. Briefissäni tunsin että minua kuunneltiin. Aineiston toimituksen jälkeen ei tarvinnut pidellä kädestä, ja sain miltei valmiin ehdotuksen lyhyen ajan kuluttua. En anna kouluarvosanoja (koska emme ole koulussa): minun maailmassani on vain kahta sorttia hankkeita, onnistuneita ja niitä muita. Tämä kotisivuhanke kuuluu ensin mainittuihin, se vastaa asiakkaan odotuksia ja toimii tarkoituksessaan. Olen huono suosittelemaan ketään, mutta koskaan ei tiedä, kuka tulee vastaan ja mitä hän tarvitsee. Internet-asioissa minulla on silloin nimi valmiina."

Mikko Luoto
Performer